Loading...

OM OSS

VI ÄR DE PÅLITLIGA EXPERTERNA

Vi har alltid trott på god hälsa genom beprövad vetenskaplig praxis. Det är därför vi arbetar hårt för att ge de bästa svaren på dina hälsorelaterade frågor. Vårt syfte är att tillhandahålla standarddiagnostiska faciliteter som skräddarsys för varje enskild kunds specifika behov. Vi försöker bredda testriktlinjerna bortom begränsande faktorer och anpassa testgränserna utifrån varje kunds önskemål. Genom att använda avancerad vetenskaplig och medicinsk utrustning i kombination med stor expertis har vi gjort stora framsteg med att ställa hälsodiagnoser.

img-01

Inledningsvis har vi diagnosresurser som sträcker sig från andningsorganen till tarmarna och urinanalyser samt de vanliga testerna för virusinfektion genom molekylär analys och/eller snabbtest. Dessutom har vi möjlighet till molekylär diagnostisering av SARS-CoV-2 i alla varianter. Beroende på testresultaten kan vi även utfärda reseintyg och Covid bevis via E-hälsomyndigheten.

Bertram Care är registrerat i Sverige med syftet att expandera som en globalt känd hälsodiagnostiker. Det officiella huvudkontoret och våra laboratorietjänster är nu verksamma från Lund i Sverige.